Όροι χρήσης και πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Καλωσορίσατε στον δικτυακό τόπο www.vriskoapostasi.gr. Εάν θα συνεχίσετε να χρησιμοποιείται αυτόν τον δικτυακό τόπο, θα πρέπει να συμφωνήσετε με τους ακόλουθους όρους χρήσης και την πολιτική ασφάλειας. Εάν διαφωνείτε με οποιαδήποτε όρο, των όρων χρήσης ή της πολιτικής ασφάλειας, σας παρακαλούμε να μην χρησιμοποιείται καμιά υπηρεσία του www.vriskoapostasi.gr.

Τα περιεχόμενα του συγκεκριμένου δικτυακού τόπου είναι για την γενική σας πληροφόρηση και τα περιεχομενά του μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ούτε εμείς, ούτε κάποιος άλλος τρίτος μπορεί να εγγυηθεί για την ακρίβεια των αποτελεσμάτων που εμφανίζονται στον δικτυακό τόπο. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του δικτυακού τόπου, παραδέχεστε ότι οι υπηρεσίες μας, μπορεί να είναι ανακριβείς ή να περιέχουν λάθη. Κατηγορηματικά αρνούμαστε οποιαδήποτε βλάβη μπορεί να προκληθεί σε εσάς, κατά οποιοδήποτε τρόπο, από τα δεδομένα τους δικτυακού μας τόπου. Η υπηρεσία εύρεσης διαδρομής από ένα σημείο σε άλλο παρέχεται από το ανοιχτού κώδικα λογισμικό OSRM. Από την πλευρά του vriskoapostasi.gr έχει γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη παροχή των υπηρεσιών της και την ορθότητα των δεδομένων.

Έχετε άδεια να αντιγράψετε δωρεάν τα δεδομένα του δικτυακού τόπου για προσωπική ή επαγγελματική χρήση. Δεν έχετε άδεια για την πώληση, την αναπαραγωγή ή την διανομή, μέρους ή ολόκληρης δουλείας από κάθε υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε εσάς.

Αυτός ο δικτυακός τόπος περιέχει συνδέσμους σε άλλους δικατυακούς τόπους. Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε υπεύθυνοι σε κανένα βαθμό ή τρόπο, για τα περιεχόμενα αυτών των δικτυακών τόπων. Επιτρέπεται να δημιουργήσετε συνδέσμους που θα δείχνουν στον δικτυακό τόπο vriskoapostasi.gr.


Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση αρχική σελίδα της ιστοσελίδας μας και να περιηγηθείτε στον δικτυακό μας τόπο, χωρίς να αποκαλύψετε τα προσωπικά σας δεδομένα. Στατιστικές πληροφορίες όπως η διεύθυνση IP σας, και ποιες σελίδες έχετε επισκεφτεί, συλλέγονται μόνο για στατιστικούς σκοπούς.

Δεν συλλέγουμε πληροφορίες ή το προφίλ των επισκεπτών μας με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτή η ιστοσελίδα μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους δικτυακούς τόπους. Πρέπει να γνωρίζετε ότι εμείς, vriskoapostasi.gr, δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πρακτικές απορρήτου αυτών των άλλων δικτυακών τόπων. Ενθαρρύνουμε τους χρήστες μας να γνωρίζουν, όταν φεύγουν από την ιστοσελίδα μας και να διαβάζουν τις δηλώσεις των όρων χρήσης και την πολιτική ασφάλειας του κάθε δικτυακού τόπου που επισκέφτονται.

Απόρρητο και Όροι της Google

Ο δικτυακός τόπος vriskoapostasi.gr χρησιμοποιεί διαφημίσεις της υπηρεσίας Google Adsene. Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε Απόρρητο και Όροι της Google